Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.07.2024 8:34:59

Spojujeme vlastenecké síly proti asociální Fialově vládě! Česko proti drahotě!

Spojujeme vlastenecké síly proti asociální Fialově vládě! Česko proti drahotě!

Ve čtvrtek 11. července hnutí SPD oficiálně zahájilo kampaň pro podzimní volby do krajských zastupitelstev a oznámilo, kde postaví kandidáty v rámci voleb do třetiny Senátu Parlamentu České republiky.

V krajských volbách kandiduje hnutí SPD společně s Trikolorou, dále ve většině krajích ještě s hnutím PRO a někde i se Svobodnými. 

Předseda hnutí SPD Tomio Okamura, předsedkyně Trikolory Zuzana Majerová a předseda hnutí PRO Jindřich Rajchl konstatovali, že tyto volby by měly být referendem o asociální Fialově vládě, která by měla skončit. Též zaznělo, že dobrý výsledek v těchto volbách bude základem k úspěchu ve sněmovních volbách v příštím roce. Toto volební uskupení považujeme za jedinou reálnou opozici této asociální vládě, kdy dochází k historickému spojení na národní konzervativní scéně, což si přejí voliči této země.

Předsedové Okamura, Rajchl ani předsedkyně Trikolory Zuzana Majerová nepatří mezi krajské lídry, těmi jsou ve většině krajů současní poslanci SPD, v čele s předsedou poslaneckého klubu Radimem Fialou, který bude kandidovat ve svém Olomouckém kraji. V rámci volební kampaně budou našimi hlavními hesly: „Česko proti drahotě“ a „Proti asociální vládě“. Místopředseda hnutí SPD Radim Fiala zde řekl: „Chceme uspět a uspějeme,“ a podal informaci, že rozpočet na krajské volby se bude pohybovat ve výši asi 25 milionů korun.

Kandidáti do krajských voleb za hnutí SPD v rámci kampaně budou jezdit za občany do regionů, pořádat besedy s občany ve vybraných městech, a hlavně mluvit s občany o našem volebním programu u petičních stánků. Hnutí SPD s Trikolorou nominovalo také kandidáty pro volby do třetiny Senátu Parlamentu České republiky.

Vážení občané, voliči, cílem hnutí SPD je uspět ve všech krajích a zde se dostat do krajských zastupitelstev. V současné době zde máme 35 zastupitelů a tento počet chceme navýšit. Našim cílem je pomoci všem občanům, kterým chceme zajistit důstojné podmínky pro kvalitní život v jejich kraji. Prosím, seznamte se důkladně s našim programem do krajských zastupitelstev, který je vždy upřesněn pro příslušný kraj.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama