JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.07.2024 12:12:00

Jihomoravští kmotři potřebovali získat hlas v znojemském zastupitelstvu

Jihomoravští kmotři potřebovali získat hlas v znojemském zastupitelstvu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke korupční kauze na znojemské radnici

 Bohumila Beranová. Znojemská politička, kterou zatím neznáte, ale měli byste. Jihomoravští kmotři totiž potřebovali získat jeden hlas v zastupitelstvu Znojma, aby znovu ovládli radnici pro své penězovody. Předloni na podzim jim je totiž po dlouhých dvaceti letech zavřela naše skvělá starostka Ivana Solařová.

Od té doby neusilovali o nic jiného, než o získání svého vlivu zpátky. Jak? Třeba nabídkou úplatků, klidně půl milionu korun za zradu koalice s hnutím ANO. Přesně takovou nabídku totiž dostal v minulých dnech zastupitel naší znojemské koalice Květoslav Svoboda. Půl milionu v hotovosti za to, že zradí starostku a spojí se s lidmi kolem SPOLU. O další nabídce informoval zastupitel Bert Bartas. Jasně to řekli před patnácti otřesenými svědky na sobotním jednání. Oba nabídce odolali a jeden už potvrdil, že vše oznámí policii.

Tím, kdo nakonec koalici potopil, byla Bohumila Beranová z hnutí Znojmáci - Znojmo srdcem a rozumem. Nechce se mi ani věřit, že by jednala s vědomím celého hnutí. Všechny argumenty, které si jihomoravské symboly korupce proti skvělé starostce Ivaně Solařové vymyslely, jsou totiž zcela na vodě.

Ubezpečuji organizátory tohoto převratu, že snaha o likvidaci úspěšné politické konkurence ve Znojmě i případné rozbití fungující koalice jen posílí naši snahu zabránit těmto praktikám. Ty jsou nejen pro hnutí ANO, ale pro celou naši společnost naprosto nepřijatelné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama