JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.07.2024 17:17:00

Evropská komise nabízí cenzorské obchody sociálním sítím

Evropská komise nabízí cenzorské obchody sociálním sítím

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nabídce Evropské komise Elonu Muskovi

 Elon Musk informoval veřejnost, že mu byla ze strany Evropské komise nabídnuta dohoda, že pokud bude cenzurovat obsah na síti X, aniž by o tom komukoliv řekl, tak jej EK nebude pokutovat. Ostatní platformy tuto nabídku přijaly, Musk ji odmítl.

Tak až vám zase Rakušan, Foltýn a ostatní “strážci jediného správného názoru” budou tvrdit, že tady žádná cenzura není, tak už se jim můžete jen vysmát. A nezapomeňte na staré známé pořekadlo - lež můžete porazit tím, že ji vyvrátíte. Pravdu pouze tím, že ji umlčíte.

Tohle pravidlo platilo po celé dějiny lidstva, ovšem s nástupem covidu a války na Ukrajině to platí ještě tisíckrát víc. Eurosoudruzi včetně těch našich ve vládě vám lžou, jak když Reflex tiskne. A jediná jejich šance je utajit před lidmi pravdu. Jinak by je od těch koryt vypráskali bičem za týden.

A proto EK nabízí cenzorské obchody sociálním sítím, proto si pětikolka najala Foltýna a proto chtějí Piráti zakotvit do zákona o ČT povinnost bojovat proti dezinformacím. Což je v pojetí 5K každá informace, která se jim nehodí do krámu. Proto udělám vše, aby spojení národně-konzervativních sil pokračovalo a ještě více se prohloubilo.

Jedině tak je můžeme příští rok porazit. A vrátit se k pravdě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama