Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.07.2024 21:07:04

Slouží Evropský parlament občanům nebo Zelenského režimu?

Slouží Evropský parlament občanům nebo Zelenského režimu?

Tak je tady pro občany členských států, nebo pro nákupy zbraní a neustálé poklonkování Zelenskému?


Evropská unie se zmítá v problémech. Pozorujeme pokles životní úrovně, naprosto neuváženými experimenty typu Green Deal přichází EU o konkurenceschopnost, stále jsou obrovské rozdíly v kvalitě potravin, v dostupnosti zdravotní péče či výdělcích, ale Evropský parlament první, co řeší, je Ukrajina! Tak je tady pro občany členských států, nebo pro nákupy zbraní a neustálé poklonkování Zelenskému? 

Rezoluci o Ukrajině nepodporuji. Jsem toho názoru - a vývoj mi dává za pravdu - že Ukrajině nepomůže více války, ke zklidnění situace nepřispějí další sankce ani kritizování toho, že se někdo snaží o to dostat obě znesvářené strany k jednacímu stolu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama