Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,95. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.07.2024 8:58:37

Žádná změna, Fialova demoliční četa nadále plní zadání Západu

Žádná změna, Fialova demoliční četa nadále  plní  zadání  Západu

Každodenní prosakující nové informace k dalšímu vývoji na Ukrajině pro Fialovu demoliční četu moc příznivé nejsou.

 

    „Nejmocnější“  muž skomírající Západu, dosluhující senilní americký prezident Biden  hlásí opětovný test na covid a oprávněně  se tak víří spekulace ohledně jeho skutečného zdraví.    Po dalším neúspěšném atentátu na  podporovatele mírového  ukončení válečného konfliktu na Ukrajině  ( v minulosti slovenský premiér R.Fico)  je nyní  D. Trump již jen krůček od svého znovuzvolení  do prezidentského úřadu. Trumpovo zvolení znamená  pohromu pro podporovatele liberální demokracie, které je navíc  umocněné  příchodem J.D. Vance na post viceprezidenta, jako symbol  trumpovské  pravice a odpůrce globalizace a elit.  Trumpova „dvojka“, která zřejmě nechá Ukrajinu padnout se tak již nyní stává hrozbou pro představitele  zdejšího  válečného běsnění a samozřejmě pro představitele vojenského byznysu.   Z tohoto pohledu maďarský premiér Viktor Orbán  po ukončení své mírové mise může  nadále, jak píší nenávistná mainstreamová média, odpočívat na ostrově Vis a čekat na společné jednání Trumpa s Putinem.

     O mnoho lepší zprávy pro fašistické podporovatele Ukrajiny nepřichází ani z Německa. Pod tíhou nepříznivého ekonomického vývoje a  důsledky  migrační vítací politiky A. Merkelové  stále více a častěji „obohající“ německou společnost, náš proexportní západní spojenec oznamuje snížení vojenské pomoci Ukrajině v příštím roce na polovinu, ze současných osmi miliard eur na miliardy čtyři.

    Česká vláda v plné politické a ekonomické podřízenosti americkým zájmům pokračuje  i za  této situace  nadále v plnění úkolů z pozice vazala. Generál Řehka  „obšťasten“ druhou mízou   papouškuje výzvy některých dalších přestavitelů států NATO  k navýšení výdajů na zbrojení ze současného unijního závazku dvou % HDP na „zatím “ 2,5 %, znamenající tak v případě naplnění další úpadek v ostatních resortech státu. Vládní koordinátor strategické komunikace Otakar Foltýn přichází s dalším strašením v podobě aktivování článku 5 severoatlantické aliance, ke kterému může  dojít  i v případě kybernetického útoku.

      V době kdy na Ukrajině probíhá další vlna mobilizace, při které ignorování povolávacího rozkazu je vstupenkou do vězení a  současně Ukrajina  přichází každým dnem o další své území ve prospěch RF , Fialova vláda pyšnící se zničením vztahů na vládní úrovni se SR,   přichází po společném jednání české a ukrajinské vlády v minulých dnech  s další bezmeznou ukrajinskou pomocí zahrnující nejen obrannou spolupráci, ale i  spolupráci   dalších  resortech. Stejně jako zapojení českých firem do obnovy Ukrajiny, což v situaci, kdy česká republika  nebude rozhodovat o konečné podobě ukrajinského území působí  trochu komicky, ale proč nemalovat světlé vyhlídky, které vládu nejen nic nestojí, ale navíc získá na svou stranu posledních pár příznivců a fanoušků.

      Vše  tak  nasvědčuje, že s  českou podporou to skončí podobně jako s úprkem amerických vojsk a jejich  „naťáckých“ spojeneckých vazalů z Afghánistánu.

 V případě konfliktu na Ukrajině mezi NATO a RF, předurčující nové světové uspořádání, signalista Fiala další signál z centrály NATO ( alias CIA) nedostal a tak se může dál pyšnit alespoň hvězdnými úsměvy na společných fotografiích ze své, jak jinak úspěšné  zaoceánské návštěvy. Současně si užívat posledního období na výsluní, beztrestně se svou družinou pokračovat ve vládnutí v neprospěch občanů ČR, podílet se na prosazování dalších kroků znamenající  navyšování zadluženosti našeho státu a jeho občanů, viz aktuálně právě prosadit Green Deal v české verzi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama