Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.07.2024 18:09:00

Fiala se rozhodl naši ekonomiku ozelenit

Fiala se rozhodl naši ekonomiku ozelenit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu Green Dealu počesku

 Vláda ČR ve středu začala projednávat balík geendealových dokumentů, které mají naši zemi takzvaně dekarbonizovat. Přitom nejnovější zprávy z vůdčí země zelené tranzite Německa dokazují, že jejich zelená revoluce narazila do zdi reality.

V sousedním Německu, které tohle bláznovství před léty zahájilo, se děje pravý opak. Pokus o zelenou revoluci tam ztroskotal. Spolková vláda 5. července oznámila, že od ledna 2025 se omezí výstavba solárů a větrníků. Německá vláda se také rozhodla ponechat zákonný termín odstavení uhlí až na rok 2038.

Bláznivé zelené cíle Německo a německé občany doslova ožebračují a jejich ekonomiku táhnou ke dnu. Fialově vládě se tohle zřejmě zalíbilo, takže zatímco Němci zelené šílenství opouštějí, Fiala se rozhodl naopak naši ekonomiku ozelenit, což v praxi znamená zdražení bydlení, dopravy a života všech firem i občanů.

O zbabělosti a současně proradnosti naší vlády svědčí i fakt, že toxický vládní zelený balíček vláda schvaluje teď o prázdninách – ministři a Fiala doufají, že díky prázdninám si toho média a lidé nevšimnou a schválení proběhne v tichosti. Svědčí to ještě o jedné věci - že ti škůdci si jsou vědomi, že dělají špatnou věc, a snaží se ji provést v co největší tichosti.

Doufám, že aspoň tohle se jim nepovede, a občané firmy i média se ozvou a vládní plány na likvidaci české ekonomiky nahlas odmítnou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama