JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.07.2024 8:19:00

Další z plejády mouder tchajwanského myslitele Miloše Vystrčila

Další z plejády mouder tchajwanského myslitele Miloše Vystrčila

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na prohlášení předsedy Senátu Miloše Vystrčila: "Senior dostane přidáno méně, než činí výše inflace, ale koupí si za svůj důchod více."

 Další z plejády mouder, jimiž nás oblažil tchajwanský myslitel Miloš Vystrčil. Začínám mít pocit, že v pětikoalici rozjeli nějakou interní soutěž o to, kdo řekne větší blbost. A Miloš se rozhodl urvat zlato.

Myslíte, že by se někdo v Senátu mohl ujmout role ekonomického lektora a vysvětlit panu předsedovi pojmy reálný důchod a reálná mzda? Protože když důchody rostou pomaleji než inflace, tak si toho senioři (a invalidní důchodci - na které bychom neměli zapomínat) opravu víc nekoupí.

Naše strana PRO má perfektně zpracovanou důchodovou reformu, jejíž autorkou je Ivana Turková. Takže teď už je to, milí senioři a invalidní důchodci, jen na vás. Chcete, aby vás vláda dál okrádala a smála se vám těmito přiblblými výroky do očí, nebo si opravdu chcete za svůj důchod koupit víc a dopřát si důstojné stáří?

My vám dáváme slovo, že vaše důchody porostou výrazně rychleji než inflace. My tomu totiž na rozdíl od vlády rozumíme a víme, jak na to. A taky tady nejsme od toho, abychom zvyšovali německé důchody formou emisních povolenek.

Naším úkolem je zvýšit důchody českým seniorům a invalidním důchodcům, aby se i nadále nemuseli cítit jako žebráci v své vlastní zemi, pro kterou desítky let tvrdě pracovali.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama