Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.07.2024 16:47:39

Vích (SPD) Naši kandidáti do Senátu PČR

Vích (SPD) Naši kandidáti do Senátu PČR

Dne 16. 7. 2024 skončila registrace kandidátů do Senátu PČR.

Hnutí SPD podalo registraci kandidátů do Senátu PČR celkem ve 21 senátních obvodech ze 27 (kromě Prahy 2 a 4, Teplic, Náchodě, Šumperku a Zlínu). V těchto senátních obvodech jsme připraveni podpořit jiné kandidáty.

Kromě tří obvodů jsou všichni kandidáti navrženi hnutím SPD a ve třech případech stranou Trikolora (senátní obvody Chomutov, Svitavy a Břeclav).

Naším hlavním cílem v těchto volbách je postup našich kandidátů do druhého kola voleb, a následně zisk mandátu. 

Hlavními programovými body jsou zejména pomoc lidem z exekučních pastí, podpora cenově dostupného bydlení pro mladé rodiny s dětmi, masivní výstavba domovů pro seniory, podpora zemědělců a místních podnikatelů, svoboda slova a projevu, zákon o referendu, trestná a hmotná odpovědnost politiků, soudců a státních zástupců.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama