MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.07.2024 9:15:00

Vít Rakušan nezklamal a opět nás opravdu pobavil

Vít Rakušan nezklamal a opět nás opravdu pobavil

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na upozornění ministra Rakušana na sociálních sítích na údajně náhodný článek ze "zahraničního tisku", rozhovor Parlamentních listů s Andrejem Babišem

 Vít Rakušan nezklamal a opět nás opravdu pobavil. Retweetuje článek své nedávné mluvčí a bojovnice proti dezinformacím jako náhodný článek ze "zahraničního tisku". Našla si Andreje Babiše v rozhovoru pro Parlamentní listy, kterého si jako všimla i světová média. To jako vážně?

Dobře … tak jen se ptám, aby to nezapadlo pane ministře.

  • Nebyla náhodou Ketrin Jochecová před nástupem do POLITICO v roce 2023 ve funkci mluvčí českého předsednictví EU na Ministerstvu vnitra ČR?
  • Nebyla také autorkou textu a členkou výzkumné skupiny Global Policy Research Group a nedohlížela na výzkum v oblasti boje proti dezinformacím v EU?
  • Neabsolvovala autorka textu stáž v tiskovém oddělení Rady Evropy?

Až si zase světová média v Bruselu něčeho všimnou, je dobré uvádět autora, pane ministře. Úplnou náhodou kamarádka z Ministerstva vnitra. Pane Rakušane, akorát děláte ve světě ostudu. Pamatujete si na rok 2023 a tým KRIT na Ministerstvu vnitra? Nic neříkám, jen upozorňuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama