Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.07.2024 9:15:00

Skutečný politik chce dosáhnout míru

Skutečný politik chce dosáhnout míru

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k avizované schůzce ukrajinského prezidenta Zelenského s Donaldem Trumpem

 Jednání Rusko-Ukrajina je na dohled. Považuji to za velmi, velmi dobrou zprávu… Mluvíme o tom už dlouho, ale jen nás za to uráželi. Hrubě, neuctivě, un fair. Kalendáře s mírovými symboly se dokonce pálily…

Dnes tu myšlenku otevírá sama Ukrajina. Zaplať Bůh! Válečné řešení by nás ohrozilo všechny. Hlavně pak Evropu. Protože kdo si myslí, že řešením je válka, je zcela mimo realitu. Pouze to celé nahrává zbrojařům. Velmi nahrává.

Před mírem dá ale obchodu se zbraněmi přednost jen nemyslící, sebestředný “lokaj”… Skutečný politik chce dosáhnout, a také dosáhne, míru.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama