Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.07.2024 10:21:00

Premiér Fiala poděkoval vítězce Wimbledonu Krejčíkové za vynikající reprezentaci

Premiér Fiala poděkoval vítězce Wimbledonu Krejčíkové za vynikající reprezentaci

Premiér Petr Fiala přijal včera ve Strakově akademii vítězku letošního grandslamového turnaje ve Wimbledonu Barboru Krejčíkovou. Předseda vlády tenistce poděkoval za vynikající reprezentaci České republiky.

 Premiér předal Barboře Krejčíkové pamětní list a odznak do klopy s národním symbolem českým lvem jako poděkování za to, jak skvěle reprezentovala Českou republiku.

„Osobně jsem ji poděkoval za výbornou reprezentaci České republiky. Jedná se nejen o obrovský úspěch, ale především o velikou inspiraci pro všechny. Je za ní dlouhodobá a poctivá píle a nasazení,“ řekl premiér Fiala.

Předseda vlády také vyzdvihl úspěchy Barbory Krejčíkové. „Někdy si v České republice neuvědomujeme, čeho někteří lidé dosáhnou a Barbora Krejčíková dosáhla v tenisu obrovských úspěchů,“ dodal premiér.

Na závěr vítězce Wimbledonu premiér popřál, aby se jí podařilo na olympijských hrách v Paříži úspěch zopakovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama