Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.07.2024 11:09:00

Odvahy se v EP koncentruje víc než v české sněmovně

Odvahy se v EP koncentruje víc než v české sněmovně

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k práci v Evropském parlamentu.

 PODEPSAL!

A se mnou i bývalý litevský a irský premiér, bývalá lotyšská ministryně zahraničí, polský poslanec, který bojoval za svobodná média. I to jsou totiž mí noví kolegové v zahraničním výboru Evropského parlamentu, který se dneska sešel poprvé od voleb, tak jsme se podepsali na prezenčku.

Pokud byste se báli, že se tam jen budeme plácat po zádech, tak se nebojte, nuda to nebude – sedí tu totiž i francouz Jordan Bardella, pravá ruka Marine Le Pen nebo třeba němec Petr Bystron.

Ano, přesně ten, na kterého upozornila česká BIS kvůli tomu, že bral ruské peníze.

Evropská bezpečnost bude záviset i na tom, jak se EU dokáže bránit rusku. Jeho politickým přetlačovaným, provokacím, hybridní válce. A to všechno se bude řešit tady, na tomhle výboru. A částečně i na podvýboru pro lidská práva a výboru pro rozvojovou spolupráci, kterými dnes pokračujeme.

A sice panuje obecný předsudek, že Unie je bezzubá, ale od voleb jsem pochopil, že odvahy se tu koncentruje víc než v české sněmovně. A to se bude hodit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama