Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.07.2024 17:15:00

Trump snadno podléhá emocím. Takový člověk by neměl mít prst na červeném tlačítk

Trump snadno podléhá emocím. Takový člověk by neměl mít prst na červeném tlačítk

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prezidentským kandidátům do voleb v USA.

 Nejlepším prezidentem USA bude….?

Ten, kdo neuvrhne spojené státy do nové éry izolacionismu a protekcionismu.

V diskuzích o tom, jestli Trump nebo Harrisová bychom neměli hodnotit jenom je osobně ale i to, jaké Spojené státy chceme do budoucna. Amerika je supervelmoc, kterou my potřebujeme, protože ze současných supervelmocí je jediná, která je demokratická, respektuje lidská práva a podporuje naši kulturu.

My všichni v Evropě – která na tom, aby se stala další supervelmocí teprve pracuje – potřebujeme prezidenta USA, který Spojené státy nevyvede z NATO, který bude brát Evropu jako partnera a který i přes vnitřní problémy nezanevře na zbytek západního světa.

Teprve po tomhle ujasnění se můžeme dívat na jednotlivé kandidáty. A já si myslím, že u Donalda Trumpa nejde spoléhat na to, že chce a zvládne vést Ameriku tímhle směrem. Je zcela nevypočitatelný, když ráno něco řekne, večer to nemusí platit. Snadno podléhá emocím. Myslím, že takový člověk nemá mít prst na atomovém tlačítku a že si supervelmoc zaslouží stabilnější vedení.

Kdyby se snad stalo, že máte chvíli času a chcete mě slyšet to i říkat, probrali jsme to v Událostech, komentářích ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama