Mgr. Róbert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2024 10:21:00

Rakušan nerozumí ministerstvu, na kterém sedí

Rakušan nerozumí ministerstvu, na kterém sedí

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na odpověď ministra vnitra Rakušana na otázku matky studenta, zastřeleného na Filozofické fakultě

 „On byl někde nahoře zašitej a hlídka by ho stejně nenašla,“ tohle odpověděl Rakušan mamince zastřeleného studenta z fakulty, když se ho ptala, proč policie prohledala jenom přízemí a první patro.

Jsem z toho výroku zklamán a zhrozen. Je to necitlivé vůči rodinám obětí z fakulty. A navíc to absolutně jasně ukazuje, jak Rakušan nerozumí ministerstvu vnitra, na kterém sedí. Podle jeho logiky policie v podstatě nemusí dělat nic. Pachatel se skrývá, tak ho nebudeme hledat. Je přeci někde zašitej. Příšerné.

Rakušan opět potvrdil, že měl už dávno odevzdat klíčky od ministerstva.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama