MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2024 23:08:00

Před Muzeem vznikne superpřechod

Před Muzeem vznikne superpřechod

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rekonstrukci Václavského náměstí v Praze

 Společně s rekonstrukcí Václavského náměstí dojde také k rozšíření přechodu před Muzeem. Chceme tak podpořit pěší prostupnost celého náměstí včetně úseku u magistrály. Aneb jak říkal ve svém videu o magistrále architekt Adam Gebrian: Udělejme ten přechod před Muzeem pořádnej a naznačme, že se tady takhle chodit má!

Důležité je pak říct, že pro řidiče se vlastně nic zásadního nezmění. Přechody už tu jsou teď a i ty tramvaje budou přejíždět magistrálu v totožných intervalech, v jakých ji přechází chodci.

Už je navíc ověřené, že žádná apokalypsa nenastala ani v roce 2021, když jsme udělali nový přechod přes magistrálu nad Muzeem. Řidičům tady svítí semafory tak jako dřív a chodci prostě přechází silnici ve chvíli, kdy auta stejně stála na červenou.

Je to tedy příklad polidšťování magistrály, který nikoho neomezuje. Naopak chodcům uvolňuje cestu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama