Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.08.2024 20:03:00

Nejlepším prezidentem USA bude…?

Nejlepším prezidentem USA bude…?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prezidentským volbám v USA

 Ten, kdo neuvrhne Spojené státy do nové éry izolacionismu a protekcionismu.

V diskuzích o tom, jestli Trump nebo Harrisová, bychom neměli hodnotit jenom je osobně, ale i to, jaké Spojené státy chceme do budoucna. Amerika je supervelmoc, kterou my potřebujeme, protože ze současných supervelmocí je jediná, která je demokratická, respektuje lidská práva a podporuje naši kulturu.

My všichni v Evropě, která na tom, aby se stala další supervelmocí, teprve pracuje, potřebujeme prezidenta USA, který Spojené státy nevyvede z NATO, který bude brát Evropu jako partnera a který i přes vnitřní problémy nezanevře na zbytek západního světa.

Teprve po tomhle ujasnění se můžeme dívat na jednotlivé kandidáty. A já si myslím, že u Donalda Trumpa nejde spoléhat na to, že chce a zvládne vést Ameriku tímhle směrem. Je zcela nevypočitatelný, když ráno něco řekne, večer to nemusí platit. Snadno podléhá emocím. Myslím, že takový člověk nemá mít prst na atomovém tlačítku a že si supervelmoc zaslouží stabilnější vedení.

Kdyby se snad stalo, že máte chvíli času a chcete mě slyšet to i říkat, probrali jsme to v Událostech, komentářích ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama