Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2024 22:39:00

Nesmyslné škrty vedou k propouštění policistů

Nesmyslné škrty vedou k propouštění policistů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bezpečnosti.

 Bezpečnost není samozřejmost – zejména pro Fialovu asociální vládu! Její nesmyslné škrty vedou k propouštění policistů, zatímco agresivita nepřizpůsobivých obyvatel se zvyšuje.

Jen několik příkladů: Olomoucký kraj řeší již delší dobu vážné problémy s asociálními tlupami. Například počátkem července vše vyvrcholilo ve Šternberku napadením mladé dívky partou nepřizpůsobivých. Zmlácená Viktorie skončila v nemocnici. V Karviné koncem července tlupa až 30 nepřizpůsobivých brutálně zbila trojici lidí se psem. Potíže s agresivními nepřizpůsobivými řeší také v Ústeckém kraji. Tamní řidiči MHD mají obavu především z trasy do některých lokalit, kde čelí protičeským rasistickým nadávkám, plivancům i bití. Navíc roste kriminalita cizinců, hlavně Ukrajinců. Podle Zprávy o situaci v oblasti migrace a integrace cizinců na území ČR v roce 2023 jde o celkový meziročnínárůst o 18,3 %. U Kamenného rybnka v Plzni banda Ukrajinců zmlátila mladka,který je napomenul kvůli tomu, že opakovaně vjížděli autem do zakázaného prostoru a od soudu odešli s podmínkami.

Nepřizpůsobiví totiž často odcházejí od soudů s podmínkami nebo směšně nízkými tresty jako po medializovaném případu napadení mladého muže na koupališti v Dubí. Agresoři žalují na společnost za rasismus a vysmívají se slušným pracujícím lidem. Fialova vláda, zaprodaná média, lidskoprávní organizace a hlavně neomarxističtí Piráti se spřátelenými neziskovkami nad nimi drží ochrannou ruku. Obviňují většinu z netolerance a nechávají cenzurovat komentáře na internetu, aby se o tom všem moc nepsalo.

Možná byste, páni vládní politici a sluníčkáři z kaváren, měli vyjít ze svých vilových čtvrtí a klimatizovaných kanclů mezi normální lidi – jak byste sami „tolerovali“ všechno to vyhrožování, brutální násilí a přepadání v přesile, poškozování majetku vykrádání aut a sklepů, rušení nočního klidu nebo znečišťování veřejného prostranství? Jak byste vydrželi mezi vší tou lichvou a drogami? Copak byste si už kvůli svým dětem a starším členům rodiny nepřáli, aby tomu všemu někdo učinil přítrž? Ale vy jste raději odsouhlasili Migrační pakt a za dva roky nám sem Brusel pošle ještě africké a muslimské migranty. Ti jsou ke vší kriminalitě často ještě radikalizovaní islamismem! To se tedy máme na co těšit…

Říkáme DOST! Je čas převzít zase kontrolu nad svou zemí a dát ČESKOU REPUBLIKU NA 1. MÍSTO! Hnutí SPD prosazuje BEZPEČNÉ ULICE a STEJNÝ METR PRO VŠECHNY! Náš závazek používat stejné měřítko pro všechny zajišťuje, že nikdo nebude neoprávněně zvýhodněn ani čelit nespravedlivým nevýhodám. Férový přístup nejen podporuje hodnoty spravedlnosti, ale také hraje klíčovou roli při udržování bezpečných ulic a přátelských mezilidských vztahů a to i napříč odlišnými komunitami. Pojďme společně vybudovat společnost, kde je spravedlnost normou, bezpečnost je zárukou a důstojnost je realitou pro každého občana. Jsme proti asociální vládě pětikoalice, která nepřizpůsobivé podporuje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama