Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.08.2024 18:13:00

Mnoho imigrantů má německé občanství a ti nejsou uvedeni jako „cizinci“

Mnoho imigrantů má německé občanství a ti nejsou uvedeni jako „cizinci“

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kriminalitě migrantů v Německu.

 V Německu extrémně narostla brutální kriminalita islámských imigrantů včetně vražd. A Fialova Pětikoalice dojednala přijetí Migračního paktu EU, který zavádí fakticky kvóty na imigranty.

Pojďme rychle ukončit současnou vládu. Volte bezpečí, volte SPD! Nejnovější statistika Spolkového kriminálního úřadu šokuje počtem trestných činů, které v zemi páchají Tunisané a Maročané. Policie hovoří o explozi brutálního násilí a krádeží ze strany Severoafričanů, píše nejčtenější deník Bild a u nás Novinky. Pokud jde o Tunisany, ti kralují sexuálním trestným činům.

Kriminalita v této oblasti se u Tunisanů zvýšila o 165 procent, v případě Maročanů o 65 procent.

V trestných činech vražd a zabití jsou na prvním místě Maročané, kde se jejich kriminalita zvýšila o neuvěřitelných 288 procent, píše Bild s odvoláním na policejní statistiky.

U násilných trestných činů (ublížení na zdraví s následkem smrti, vyděračských únosů) došlo u Tunisanů k nárůstu o 110 procent a u Maročanů o 67 procent.

Prudce přibývá útoků na policisty. Razantně přibylo krádeží, kterých je mnohem více než před čtyřmi lety. U Maročanů je nárůst o 90 procent, u Tunisanů o 176 procent.

V Německu se zhruba 84 miliony obyvatel policie v loňském roce zaevidovala více než 2,2 milionu podezřelých z trestných činů, což bylo meziročně o 7,3 procenta více. Největší podíl tvoří skupina starších 21 let. V této skupině policejní statistika uvádí, že asi jeden milion podezřelých byli lidé s německým občanstvím (meziročně o jeden a půl procenta více) a přes 744 tisíc cizinci (meziročně o 15,2 procenta více).

Nejvyšší nárůst kriminality u cizinců je v případě mládeže od čtrnácti do osmnácti let věku, kdy bylo meziroční zvýšení o 31,4 procenta. Problémem je také kriminalita neněmeckých dětí, kdy meziroční nárůst byl 30,9 procenta. Vysoký je nárůst kriminality u dospělých cizinců mladších 21 let, který činil 27,4 procenta.

Musíme brát také v potaz, že velmi mnoho imigrantů má již německé občanství a ti nejsou uvedeni jako „cizinci“.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama