JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.08.2024 20:12:00

Ploty se vždy staví pouze kolem těch, kterých se establishment bojí

Ploty se vždy staví pouze kolem těch, kterých se establishment bojí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k novinářce Respektu Ivaně Svobodové.

 Je mi velkou ctí, že mě na tom cenzorském mejdanu Foltýna, Kartouse a jiných majitelů pravdy, jmenovala největší svazačka mezi všemi žurnalisty naší země Ivana Svobodová jakožto hlavního dezinformátora v České republice.

Ano, tvrdím, že mRNA vakcíny poškozují zdraví a ohrožují životy osob, jimž byly aplikovány, a stejně tak tvrdím, že téměř všechno, co se u nás tvrdí o válce na Ukrajině, je lež a čistá propaganda.

Pokud jsem pro vás "svině a zombík", tak mě to neskutečně těší.

Být nepřítelem číslo jedna pro tuhle partičku novodobých bolševiků, která nám chce "stavět příkopy", abychom náhodou někoho nenakazili, je jasnou známkou toho, že svou práci dělám dobře.

Ploty se vždy staví pouze kolem těch, kterých se establishment bojí.

Karty jsou tedy jasně rozdány. Buď ty ploty a příkopy postaví a máte tady novodobou totalitu, nebo se k nám včas přidá dostatek lidí, abychom všechny ty zábrany zbourali novodobé cenzory typu Foltýna odeslali na smetiště dějin a vrátili se k demokracii.

Na čí stranu se postavíte, to už je jen na vás.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama