Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.08.2024 19:05:00

Nelze pokračovat bez odpovědí na důležité otázky

Nelze pokračovat bez odpovědí na důležité otázky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k připravované kampani Ministerstva zdravotnictví na podzimní očkování proti covidu

 Z aktuálního článku mj. o chystané kampani na očkování proti covidu (ZDE) je zajímavá jedna citace výroku ministra Válka... „Riziko, že chytím covid, je v současné době asi vyšší, než že chytím chřipku. Ale prodělat covid se dá i BEZPŘÍZNAKOVĚ, takže o tom nemusím ani vědět.“ K tomu prvnímu sice nevím, jak došel, ostatně sám říká "asi", ale k tomu druhému je dobře, že konečně došel (že průběh je vysoce individuální).

Jen by mne zajímalo, na čem hodlá ministerstvo postavit onu propagační kampaň, a kolik za ni zaplatí. Můj názor je, že by se ministerstvo mělo raději urychleně začít zabývat důvody, proč tu máme najedou tolik náhlých úmrtí, a do toho ty finanční prostředky investovat.

Za zmínku stojí též citace z článku k pojmu vakcína (ZDE):
"Pro schválení mRNA přípravků jako „vakcín“ muselo dojít ke změně samotné právní definice, co je to vakcína. Pokud by definice nebyla změněna, byla by látka považována za formu genové terapie, resp. imunoterapie." (MUDr. Čížek)

Tedy látka, která je dnes aplikována lidem jako očkování proti covidu, by nemohla být před změnou definice nazývaná vakcínou.

covis 1

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama