JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2024 16:02:00

Ano, kontrolují nás neustále

Ano, kontrolují nás neustále

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na článek idnes.cz Na Rajchlovo PRO přišla kontrola. Nesedí sponzoři, knihy jízd ani účty

 

Možná jste si včera na idnes.cz přečetli, že na naši stranu PRO přišla kontrola a že u nás “nesedí sponzoři, knihy jízd ani účty”. Rád bych pro vás tento manipulativní článek od svazácké žurnalistky, píšící na objednávku, krátce okomentoval:

1) Ano, kontrolují nás neustále. Zatímco ODS bere z vašich daní ročně desítky milionů, my ani korunu. Přesto neustále kontrolují jen nás a vyčítají nám i to, že jsme zapomněli dát do účetnictví doklad za nákup tatranek, které se rozdávaly v kampani, či potvrzení o zaslání doporučeného dopisu za 52 korun. Ne, nedělám si legraci, skutečně to tak je.

2) Každý, kdo si dal na plot nebo na dům náš plakát, s námi musí mít dle zákona podepsanou smlouvu o bezúplatném plnění. A ano, v objemu těch tisíců smluv občas lidé udělají chybu ve svém datu narození či adrese. U právnických osob to kontrolujeme dle rejstříku, u fyzických nepodnikatelů to nemáme zkontrolovat jak. Prostě to nejde. Přesto jsme za každou chybu odpovědní my.

Nemáme jedinou chybu u peněžitých plnění, pouze pár předpisových chyb v datu narození u smluv na toto nepeněžité plnění, kde nedostáváme ani korunu, pouze lidé si umísťují naše plakáty na svůj plot. Tohle všechno jsme paní novinářce poslali a vysvětlili. Přesto napsala tenhle rádoby skandalizující pamflet.

Nějakých 14 milionů eur, vypraných v ODS kampeličce, ji nezajímá, špatně vyplněné datum narození na smlouvě o nepeněžitém plnění je pro ni naopak natolik zásadní, že je schopná o tom vyplodit neskutečný canc. Prostě jsme pro současný režim nepohodlní a jdou po nás za každou cenu.

My ale máme vás, vaši podporu a důvěru. A ta se, na rozdíl od některých šmejdů, píšících v prorežimních plátcích, koupit nedá.

(článek idnes.cz najdete ZDE)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama