JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.08.2024 7:17:00

Nemůžeme zůstat pasivní, když vláda vytváří stále hlubší příkopy

Nemůžeme zůstat pasivní, když vláda vytváří stále hlubší příkopy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rozdělování společnosti

 Premiér Slovenské republiky Robert Fico jen zázrakem přežil atentát na svou osobu. A nyní je vyhrožováno i ministryni kultury Martině Šimkovičové. Tato nenávist je výsledkem rozdělování společnosti, což vidíme i u nás v České republice. Výsledkem práce pětikoaličních politiků, médií a režimních poskoků typu Otakara Foltýna, kteří programově zasévají nenávist a principy třídního boje do naší společnosti.

Nemůžeme zůstat pasivní, když současná vláda vytváří stále hlubší příkopy mezi lidmi, podobně jako na Slovensku. Nesmíme dopustit, aby tato politika rozdělování pokračovala. Je na čase se postavit za skutečnou jednotu a spolupráci, která přinese lepší budoucnost pro nás všechny.

Společně můžeme změnit směr naší země!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama