Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.08.2024 8:19:00

Další tunel za bílého dne?

Další tunel za bílého dne?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prodeji majetku České pošty

 Ještě loni v červnu ujišťoval ministr Vít Rakušan veřejnost, že Česká pošta má budoucnost. Litoval historických prodejů kritické infrastruktury státu soukromníkům a sliboval, že ziskovou Balíkovnu, která má dnes 30 procent trhu a výnosy zhruba 7 miliard s růstem v budoucnosti o 5 až 7 procent, vyčlení do nově vzniklé akciové společnosti.

STŘIH. O rok později je všechno jinak a Česká pošta vypsala výběrové řízení na poradce, který jí pomůže s prodejem Balíkovny.

To to nikdo nevidí? Nikomu to nevadí? Nepřijde mu to divné? Mně tedy ano. A i když ministr vnitra tyhle kroky a obrat s nikým z opozice nekonzultuje, já se ve sněmovně zase budu ptát. A nejen tam. V pátek jsem mu k tomu odeslala písemně devět otázek, na které očekávám odpovědi. Nedopustíme další tunel za bílého dne.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama