Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,95. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.08.2024 8:01:13

Zelenskyj opět žebrá, ačkoliv Stanjurova státní kasa je prázdná

            Zelenskyj opět žebrá, ačkoliv Stanjurova státní kasa je prázdná

Pětidemoliční Fialova vláda nám konečně sdělila, co ví každý vrabec na střeše již dávno.

 

Státní kasa je vyprázdněná. Elektrikář  Stanjura v roli správce státních financí   za této situace  vysílá  nekompromisní signál adresovaný především státním zaměstnancům pracujících za almužnu rovnající se úrovni  minimální  mzdy. Navýšení mzdových tarifů se nekoná, žadoňte jako doposud o vymoženosti kapitalismu – sociální dávky.

      Fiala se svou družinou tak úspěšně pokračuje ve své asociální politice namířené proti většině občanů české republiky. Na jedné straně cinknutá valorizace penzí ve znamení trvalého  okradení seniorů, ještě donedávna největší inflace české republiky v rámci zemí EU, nejdražší nájmy a bydlení, ceny energií, mobilních a datových služeb. Ve výčtu Fialovy drahoty a „úspěchů“ můžeme pokračovat dále. Na druhé straně nábor různých Foltýnů, jehož  slovník  předčí hovory ve 4. cenové skupině,  posilování ministerstva, kterému vévodí muž se šifrovaným telefonem, mající monitorovat  slovní projevy půlmilionového  davu dezolátů a proruských švábů  snažících se o rozklad  kvetoucího demokratického a právního státu, či  vládní poradci dávající knížecí rady, mezi kterými prim hraje    Štěpán Křeček.

     Za situace kdy Fialova vláda díky nezištné podpoře válečnictví na Ukrajině  přivádí stále více našich občanů  na mizinu se opětovně hlásí  (dnes již  nelegitimní prezident Ukrajiny)  Zelenskyj  a natahuje opět ruce pro další finance z peněz daňových poplatníků napříč státy EU. Tentokrát ve výši 12 až 15 miliard dolarů na financování  bankrotujícího ukrajinského státu pro rok 2025 Ačkoliv dle Stanjury  státní kasa je prázdná, což v tomto případě tomuto lháři  ze  skupiny vládních lhářů  věří každý,  Zelenskyj a s ním i zbrojařské firmy si mohou opět již dopředu mnout ruce. Pomoc českého  státu  bude  stejně jako dosud více štědrá. Zatímco  dřívější  finanční vládní  milodary  zaplatili  senioři, poté nízko a středně příjmové skupiny občanů,  nyní  jsou ke splácení  Fialových vládních dluhů  předurčeny příští generace.

     Na závěr si  dovolím  položit  slovy  klasika dotaz určený  především končící  loutce Západu  Zelenskému a signalistovi Fialovi, koordinující další tažení kolektivního západu proti Ruské federaci. 15 miliard dolarů, není to málo ?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama