Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.08.2024 4:31:00

Se SOCDEM to dopadlo jako vždycky

Se SOCDEM to dopadlo jako vždycky

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na zrušení společného jednání

 Se SOCDEM to dopadlo jako vždycky - hodně slov pana předsedy Šmardy, ale skutek utek. Upřímně jsem zrušení společného jednání čekala, když si už první den po zveřejnění schůzky nedokázal stát za svým.

Prohlášení, které připojil ke průvodnímu dopisu, je stejně nicneříkající jako nynější politika SOCDEM, jíž dle veřejných vyjádření nerozumí ani samotní členové strany! Jestliže stávající vedení Sociální demokracie se chce k vládní pětikoalici chovat jako vesnický voříšek, který štěká a zároveň vrtí ocáskem (viz podpora vedení SOCDEM vládnímu kandidátovi P. Pavlovi v prezidentských volbách nebo smířlivé vyjádření předsedy Šmardy směrem k totálně zpackané digitalizaci stavebního řízení z pera vicepremiéra Bartoše), tak tomu my říkáme jednoznačné STAČILO!

I nadále tak budeme pokračovat v jednáních tak, abychom proti asociální vládě P. Fialy ve sněmovních volbách nabídli levicově-vlasteneckou alternativu! K jejímu budování vyzýváme i všechny členy a členky SOCDEM, kteří to cítí podobně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama