Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.08.2024 14:07:00

Nebudu plivat na své konkurenty

Nebudu plivat na své konkurenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k předvolebním kampaním

 A je to tady zase. Volby. Je mi jasné, že už teď na vás politici útočí ze všech stran, aby se pochlubili, kolik toho dokázali, a co dalšího ještě pro kraj udělají. I ode mě teď častěji než dřív uslyšíte, co chci v našem kraji změnit, aby se nám tu dobře žilo.

Vím, jak jsme s tím my politici před volbami otravní. A hlavně věřím, že za politika má mluvit odvedená práce, ne líbivé řeči nebo obrázky. Přesto bych se s vámi rád podělil o plány, které pro Zlínský kraj mám. Abyste prostě nekupovali zajíce v pytli.

Jedno vám ale slíbím: Nebudu tady plivat na své konkurenty. Jedna věc jsou fakta, ta druhá hloupé urážky, které podle mě do volebního klání nepatří. Protože jak už jsem psal, za politika má mluvit jeho práce. A tu ať každý volič vyhodnotí sám.

Více informací najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama