Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.09.2024 13:16:00

Větší bezpečnost, dostupnější lékařkou péči a kvalitnější školství

Větší bezpečnost, dostupnější lékařkou péči a kvalitnější školství

Předvolební kampaň hnutí ANO jde do finále.

 Jeho kandidáti se budou každý den potkávat s občany Karlovarského kraje a zajímat se o jejich problémy. Lídryně kandidátky Jana Mračková Vildumetzová tak naváže na svoji koloběžkovou tour po Sokolovsku, kde zároveň kandiduje na senátorku.

„Karlovarský kraj má slabého hejtmana, kterého je třeba vyměnit. Zároveň je nezbytně nutné zavřít trafiky, které rozdal svým kamarádům a zredukovat počet dalších placených politických funkcí,“ říká rázně Jana Mračková Vildumetzová, která je poslankyní Parlamentu ČR a stínovou hejtmankou Karlovarského kraje.

Ta pravidelně po celé uplynulé čtyři roky navštěvovala obce a města v našem kraji a snažila se pomáhat lidem v nejrůznějších složitých životních situacích.  Byla vidět a pravidelně i slyšet a to nejen při kritice současného hejtmana Petra Kulhánka, ale i při kritice vlády Petra Fialy a zejména ministra vnitra Víta Rakušana.

„Vláda si nenašla ani jeden den, aby se v našem kraji sešla a vyslechla si jeho problémy, natož aby je řešila. Je to ukázka neschopnosti nejen vlády, ale i hejtmana Kulhánka, který za kraj nebojuje, kašle na jeho obyvatele a jen posluhuje a přitakává vládě a jejím ministrům,“ pokračuje dále lídryně kandidátky hnutí ANO.

Její slova potvrzují i další kandidáti hnutí ANO, kteří rovněž dlouhodobě kritizují současné vedení Karlovarského kraje, které je účelově poslepované z mnoho politicky nesourodých subjektů a na základě štědře placených postů.  „Daleko smutnější je ale skutečnost, že se v kraji zhoršila bezpečnostní situace. Chybí nám 270 policistů, chybí lékaři, zubaři, veterináři a mnoho dalších. Hejtman a jeho radní na to měli čtyři roky, ale nic nedokázali a nic nevybudovali,“ doplňuje kritiku starosta Sokolova a dvojka na kandidátce hnutí ANO pro Karlovarský kraj Petr Kubis.

Problémy Karlovarského kraje ale nejsou zdaleka jen ve zmíněných oblastech. Silně pokulhává školství, chybí vysoká škola, není zahájen ani jeden úsek stavby dálnice D 6 na území Karlovarského kraje a pomoci se od současného hejtmana Kulhánka nedostalo ani oblasti lázeňství.

„Kraj čtyři roky stagnoval, což mu samozřejmě ještě více ublížilo, proto tolik voláme po změně hejtmana a celého vedení kraje. Máme jasné cíle a známe cestu, jak jich dosáhnout. V minulosti jsme to již předvedli a já věřím, že lidé pochopí, kdo za ně bojuje, kdo jezdí do Prahy a neustále připomíná premiérovi a vládě problémy Karlovarského kraje, a kdo jim chce zajistit lepší život,“ dodává starosta Mariánských Lázní a trojka na kandidátce hnutí ANO Martin Hurajčík, který věří, že to voliči chápou a dají hnutí ANO dostatečně silný mandát, aby mohl sestavit novou krajskou vládu a začít pracovat pro zlepšení života a životních podmínek obyvatel Karlovarského kraje.

S kandidáty hnutí ANO se můžete potkat v neděli v Chodově, v pondělí v Karlových Varech nebo ve středu v Aši a Chebu. Plán dalších setkání najdete na našem facebookovém profilu nebo webu. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama