JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2024 13:09:00

Nejsou to v té pětikoalici fištróni?

Nejsou to v té pětikoalici fištróni?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k emisním povolenkám na benzín

 Schválí emisní povolenky na benzín, aby se mohli v Bruselu kasat, jak plní jejich směrnice, ale odloží účinnost až na rok 2027, aby si hněv lidí "vyžrala" až příští vláda. Zato korespondenční volba musela být stůj co stůj už od roku 2025. Proč asi?

Pozitivní na tom je fakt, že pokud budeme ve vládě my, tak to ještě stihneme zrušit. Protože my tuhle bruselskou zlodějinu, honosně nazvanou emisní povolenky, plánujeme zrušit kompletně.

Rozumím tomu, že Západ pro udržení svého blahobytu potřebuje další peníze ze svých ekonomických kolonií, nicméně my uděláme vše pro to, aby Česká republika mezi země, které se nechají dobrovolně okrádat, už po roce 2025 nepatřila. Proč asi?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama