Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.09.2024 7:21:36

Hnutí SPD hájí v Poslanecké sněmovně všechny slušné a pracující občany!

Hnutí SPD hájí v Poslanecké sněmovně všechny slušné a pracující občany!

V úterý se opět po letních prázdninách sešli poslanci ve Sněmovně na jednání již 112. schůze. Úvod proběhl standardně, kdy poslanci navrhovali své body na program schůze, o kterých se následně hlasovalo, zda budou zařazeny k projednání.

SPD se na jednání této schůze důkladně připravilo a v rámci možnosti předkládat návrhy bodů na program jednání jich načetlo celkem 24, kdy většinu z nich přednesl předseda Tomio Okamura. Všechny navrhované body naším hnutím byly vedeny s hlavním cílem upozornit na špatnou ekonomickou situaci našich občanů a následně, v rámci jejich projednávání navrhovat řešení vedoucí ke zlepšení této situace. Žádný z těchto bodů ale nebyl vládními poslanci schválen.

Zastáváme názor, že za zhoršující se ekonomickou situaci občanů je plně odpovědná současná pětikoaliční vláda Petra Fialy (ODS), která po celou dobu svého vládnutí aktivně a dobrovolně okrádá a poškozuje občany České republiky, a to včetně slušných a pracujících lidí, rodin s dětmi, seniorů a zdravotně postižených osob. Za všechny tyto občany vystupujeme v Poslanecké sněmovně a vždy budeme navrhovat, hájit a prosazovat takové zákony a jejich novely, které přispějí ke zlepšení jejich kvality života. K tomu přispějeme například tím, že jim zajistíme více bezpečí, spravedlnosti a peněz.  

Místo toho, aby stát slušně zaplatil všechny občany, kteří svou prací tvořili celý život jeho bohatství, jim současná vláda bere to, na co mají nárok ze zákona. A to vše se děje v době příšerné inflace, v době, kdy tisíce seniorů padají na dno chudoby, stále více občanů tzv. střední třídy musí žádat o různé sociální dávky, neboť nevyjdou se svými příjmy potřebnými na chod domácnosti. Vše jde na vrub pětikoaliční vlády, která vydává finance na předražené zakázky, na korupční projekty, na dotace kolaborujícím neziskovkám, na nadstandardní platy politiků a podobně.

Navíc tato asociální a arogantní vláda zadlužila zemi o více než bilion korun, a to v čase, kdy má rekordní příjmy. Tyto nadstandardní příjmy nemá ovšem díky své schopnosti, ale díky své neschopnosti. Nastartovala rekordní inflační spirálu, která na jedné straně okradla všechny střadatele, důchodce a zaměstnance, a současně díky drahotě zvýšila nominální obraty v hospodářství, a tím i příjmy státu. V uměle vyvolané energetické krizi neudělala vláda Petra Fialy nic pro snížení cen za energie pro naše občany, naopak zajistila nejvyšší ceny energií v Evropě, a tím díky vzedmuté inflaci připravila každého občana či firmu až o třetinu úspor.

Vážení občané, mějte prosím na paměti všechny tyto vládní kroky a vše to negativní, co pro Vás nynější pětikoaliční vláda za dobu svého vládnutí připravila, až se budete rozhodovat, komu odevzdáte svůj hlas při zářijových volbách do krajských zastupitelstev a třetiny Senátu Parlamentu ČR. Pro hnutí SPD jsou čeští občané vždy na prvním místě!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama