MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2024 16:02:00

Pražská politika je svět sám pro sebe

Pražská politika je svět sám pro sebe

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k situaci na pražském magistrátu

 Pražské politice nerozumím a ani nechci. Je to svět sám pro sebe. Ale nemůžu si nevšimnout některých věcí, které se dějí kolem nás.

Například ten sebestředný chlapík jménem Hřib. Ředitel pražského magistrátu Martin Kubelka ho obvinil, že na něj tlačil, aby proplatil milionové faktury, u nichž nebyl výkaz činností. Pokud by tak neučinil, Hřib údajně řekl, že Piráti neschválí rozpočet.

Těžko tomu věřit? Trošku mu moc vlezla do hlavy .... tomu Hřibovi.

A co teprve druhý chlapík, Bartoš. Úřad pro ochranu hospodářské soutěže uložil ministerstvu pro místní rozvoj pokutu ve výši jednoho milionu korun za zadání veřejné zakázky bez uveřejnění společnosti InQool. Pamatuji si, jak tady jezdila taková partička chlapíků, jeden vypadal jak Ježíš Kristus, a u nás na náměstí vykřikovali "pusťte nás na ně". Tak je pustili…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama