Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2024 8:19:00

Je třeba bít na poplach?

Je třeba bít na poplach?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bezpečnostní konferenci, pořádané poslancem Janem Bartoškem v Poslanecké sněmovně

 Že pan Bartošek nepatří mezi nejostřejší tužky v penálu KDU-ČSL, je obecně známo. Proto nepřekvapí jeho náklonnost ke konspirátorce Alexandře Alvarové, šiřitelce apokalyptických teorií v duchu jakési parapsychologické pavědy o masovém ovlivňování davů. Až potud je to spíš zábavné.

Zábava končí ve chvíli, kdy si po bok šarlatánky Alvarové sednou na Bartoškem pořádané konferenci jak ředitel BIS (ten dokonce na stejný panel), tak vládní koordinátor “strategické komunikace”. Má-li to znamenat, že její paranoidní vývody a konstrukce snad sdílejí, je třeba bít na poplach.

Alvarová je soukromá osoba, ta ať si hlásá nesmysly, jaké chce. Volený politik Bartošek klidně také. Toto však jsou státní zaměstnanci, navíc v silových(!) složkách.

Kolorit konference dokresluje paní Lomová ze spolku Sinopsis, který si za peníze National Endowment for Democracy a za mohutné podpory mediálního mainstreamu i současného vedení UK monopolizoval naši domácí debatu o Číně. K tomuto tématu a siločárám, za ním skrytým, ale až jindy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama