Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2024 13:09:00

Kráčí Lukáš Pollert ve šlépějích Věry Čáslavské?

Kráčí Lukáš Pollert ve šlépějích Věry Čáslavské?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vyloučení lékaře Lukáše Pollerta z účasti na charitativním běhu s odůvodněním, že jeho politické postoje jsou toxické.

 Kráčí Lukáš Pollert ve šlépějích Věry Čáslavské?

Tak to bychom měli… Kdyže jsme si to s Martinou Kociánovou povídaly a totalitních manýrách? Od kdy charitativní akce (!!) u sebe zruší účast olympionika?

Lukáš Pollert byl pozvaný jako čestný host, tedy měl startovat závod, vyhlašovat vítěze a spolukomentovat dění. Tuto jeho účast však odřekli. Potvrdili to ředitel závodu a zástupce ředitele Oblastní charity Červený Kostelec Martin Fišer.

S Lukášem se osobně známe, tedy nemluvím “z doslechu” - je to skromný muž, ohleduplný, mající rád svou rodinu, dnes odpovědný lékař, specialista... V rodině má mnoho známých jmen… Je bývalý český vodní slalomář a olympijský vítěz z roku 1992 v Barceloně, a nebyla to jeho jediná medaile. Po ukončení sportovní kariéry se stal právě lékařem. Setkali jsme se v těchto dobách ve skupinách vyslovujících se k nesvobodě a porušování lidských práv, a také proti rozdělování společnosti. 

Takže takový člověk, který upřímně, ale slušně, říká dnes své názory, k tomu lékař a olympijský vítěz, dnes nesmí být čestným hostem charitativní akce. Nepřipomíná vám to v té sportovní linii Věru Čáslavskou?

Kam to probůh míříme? Zase ke stranickým knížkám? No co, že jich bude víc…. Princip diktovaných postojů a názorů zůstává stejný…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama