PaedDr. Vladislav Krumer

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2024 12:43:08

Zneužití neštěstí lidí v povodních vládou k sebechvále a volební propagaci.

Zneužití neštěstí lidí v povodních vládou k sebechvále a volební propagaci.

Pětikoaliční vláda za dobu co tady vládne podle scénáře EU a ve prospěch zájmů USA, tady neudělala nic ani proti povodním. Chudáci lidé, které ta velká voda postihla, patří jim veškerá pomoc ke zmírnění následků na zdraví, životech, a na na materiáln

Pětikoaliční vláda za dobu co tady vládne podle scénáře EU a ve prospěch zájmů USA, tady neudělala nic ani proti povodním. Chudáci lidé, které ta velká voda postihla, patří jim veškerá pomoc ke zmírnění následků na zdraví, životech, a na na materiálních škodách. Dobu povodní však vláda zneužívá k omílání co všechno udělala a udělá, si zcela zabrala ČT pro sebe. ČT, kde chce poplatky za to že máme televizi, mobil nebo počítač jen když je máme, je vládě zcela k dispozici až na malé výjimky. Taky další mainstream, pro jejich předvolební tanečky, co by, kdyby, zneužívá, a opozici nikam nepustila. I to potvrzuje, že ČT by se měla podstatně zeštíhlit jak v počtu pracovníků, tak i v počtu kanálů. Ponechat pouze ČT 24, ČT2, a ČT sport. Ten ale opravdu s atraktivním sportem našich nejvyšších soutěží a těch mezinárodních a světových. Taky se věnovat sportovně talentované mládeži, sportu pro všechny včetně turistiky, sportování a zdravého pohybu dětí a mládeže. Musí být také placena ze státního rozpočtu. Nesmíme se tím povídáním a sebechválou pětikoaličníků nechat negativně ovlivnit při volbách. Na druhé straně významné události a opatření které se proti nám udály v EU i doma byly v tichosti proti občanům přijaty, zcela zamlčela. Ale armádu nechala odpočívat v kasárnách a v misích NATO, a od počátku ji nezapojila do záchranných prací. I u povodní tak vláda tradičně zklamala, podobně jako vláda, prezident a velení policie. Poděkování zde patří za obětavost záchranným složkám, také vedení postižených měst a obcí i ochotě a nasazení občanů v pomoci postiženým. Také řadové policii jak státní tak městské, ale už ne tak jejich vrchním velitelům, až na výjimky. Odsoudit a tvrdě potrestat se musí drancování a krádeže gangů i jednotlivců v postižených oblastech.
Na druhou stranu však je vláda aktivní v podpoře války, Ukrajiny a Ukrajinců, včetně migrantů. Taky pro válku, válčení a ničení, pro migranty a proti Rusku a Číně, dělá aktivisticky všechno.
Ale společenství BRICS, ustavené iniciativou Ruska a Číny na principu vzájemně výhodné a partnerské obchodní, kulturní, sportovní a další spolupráce, se mohutně rozvíjí. Už sdružuje státy s téměř s polovinou lidstva na zemi. To dělá více než tvrdou konkurenci a těžkou hlavu diktátorské EU, a USA. Ke vzniku BRICS v podstatě pomohly sankce uvalené EU na Rusko, a měly tak opačný účinek. I proto NATO a USA mobilizuje svoje spojence k válce proti Rusku. Bohužel pětikoaliční vláda a prezident se k tomu připojuje, a tím ohrožují naší bezpečnost. Nesmíme si to nechat líbit, a dát jim to znát při volbách.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama