MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2024 6:25:00

Chudáci lidi v zatopených oblastech. Pravdu se dozvíte až po volbách

Chudáci lidi v zatopených oblastech. Pravdu se dozvíte až po volbách

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pirátskému zastupiteli Bulíčkovi a stavebnímu řízení.

 U nás v Královehradeckém kraji kandiduje jako lídr pirátů jistý pan Bulíček.

Nejenže se na svém FB profilu snažil očernit našeho lídra Petra Koletu tím, že ho označuje za proruského švába či co … a tvrdí, že s námi před lety nešli do koalice, protože nechtěli políbit prsten atd. Takové sprosté výroky komunálních politiků většinou přecházím, ale tento pán je dnes náměstkem hejtmana Královehradeckého kraje pro investice, inovace a IT.

Rád bych mu připomenul, a souhlasím s tím, co zde už napsal Petr Koleta:

"Stavební řízení je paralyzované. Ke stávajícím žádostem se přidaly demolice. Dalším problémem jsou investice vázané na dotace, školy, školky, zdravotnická a sociální zařízení a další. Pokud se nestihne termín, nemusí se začít stavět."

Místo kydání špíny na ostatní by se tento IT odborník měl zaměřit na řešení těchto kritických problémů které zavinila jeho partaj.

Ty se týkají hlavně i našeho kraje!

Mimochodem, Michal Půr zveřejnil zajímavou zprávu, cituji:

"Důležité! Podle našich informací proběhla schůzka mezi ministry a Karlem Trpkošem, který přinesl zprávu analyzující DSŘ. Došlo k velkému konfliktu, protože se ukázalo, že dopracování systému bude trvat dalších 18 měsíců. Ministři obvinili Ivana Bartoše, že jim lhal. Náklady na dopracování se mají navýšit o dalších 300 milionů korun. Projednávání zprávy je v režimu tajné, což moc nechápu proč."

Ještě mám něco dodávat?

Chudáci lidi v zatopených oblastech.

Takže přátelé a kamarádi, pravdu se dozvíte až po volbách.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama