JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2024 10:21:00

Krajské volby přinesly obrovský úspěch celé opoziční scény

Krajské volby přinesly obrovský úspěch celé opoziční scény

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výsledkům voleb do krajských zastupitelstev

 Uspělo ANO, coby lídr opozice, národně-konzervativní koalice pravicového ražení (SPD-Trikolora-PRO) i národní koalice levicového směru (Stačilo). Ještě ale není dobojováno - pojďme tuto euforii přetavit v protifialovskou vlnu ve 2. kole voleb do Senátu.

Prosím, podpořte kandidáty ANO, jakož i další opoziční osobnosti, které prošly prvním kolem, ať je to protivládní tsunami vyplaví defenitivně!

Speciální prosbu mám na Prostějováky, kde ve druhém kole kandiduje nominant SPD, pan Pavel Dopita. Sportovec tělem i duší, skvělý člověk, který by v Senátu výrazně pomohl Janě Zwyrtek Hamplové v jejím obdivuhodném úsilí.

Ve 2. kole senátních voleb lze očekávat rekordně nízkou volební účast, tudíž se bude počítat každý jeden hlas. No a vzhledem k tomu, že mám 27. 9. narozeniny, tak by pro mě tím nejkrásnějším dárkem bylo posunutí Pavla Dopity do Senátu.

Tak to pojďme společně dotáhnout! Jste PRO?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama