JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2024 20:07:00

Panu Exnerovi bych doporučil změnit medikaci

Panu Exnerovi bych doporučil změnit medikaci

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na prohlášení poslance za STAN Exnera, že krajské volby skončily vítězstvím Ruska

 Poslanec Martin Exner ze STAN prohlásil, že krajské volby skončily "vítězstvím Ruska" a že se jedná o "tragickou zprávu o zmanipulovanosti českého voliče, který kvůli dezinformacím už neumí rozlišit pravdu a lež".

Panu Exnerovi bych doporučil změnit medikaci či ošetřujícího lékaře. A dovolím si mu tímto vzkázat, že pokud nějaké dezinformace ovlivnily výsledky voleb, tak to bylo lhaní o kauze Dozimetr, o střelbě na FFUK, o migračním paktu a o tom, co se děje na Ukrajině.

Takže si u vás ve STAN, prosím, nejdřív zameťte před vlastním prahem, a pak se seberte a následujte Piráty na smetiště politických dějin. Lháři a blábolisté vašeho kalibru opravdu nikomu chybět nebudou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama