MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2024 20:13:00

Když jedna vláda říká pravdu, zatímco ta druhá lže každý den

Když jedna vláda říká pravdu, zatímco ta druhá lže každý den

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k oznámení Norska, že bude daleko více prověřovat žadatele o azyl z Ukrajiny.

 Norsko již nebude automaticky udělovat ochranu všem Ukrajincům. Uvedla to podle veřejnoprávní stanice NRK v pátek tamní vláda, přičemž žadatelé přijíždějící ze západní Ukrajiny budou prověřováni případ od případu. Vysoký počet uprchlíků už zatěžuje bydlení, zdravotní péči a školy v některých částech Norska.

Zvláštní, že?

Norsko to zatěžuje a nás ne?

Naše země na tom údajně miliardy vydělala!

To je tak, když si jedna vláda nelakuje nic na růžovo a říká pravdu, zatímco ta druhá lže každý den.

Oslo také naznačilo, že řada uprchlíků jsou muži v mobilizačním věku, které Ukrajina potřebuje.

To už naznačujeme Rakušanovi dlouho a naznačují to i generálové z Ukrajiny, leč náš ministr pravil, že s tím nemůže nic dělat.

Tak ještě rok do voleb to musíme vydržet!

Ukrajinská fronta není zrovna svěží, umírají tam další a další vojáci i civilisté, promarnili jsme další rok a hlavní hráči si spolu s Ukrajinou a RF k jednacím stolu ještě nesedli. A tak se dá předpokládat, že Evropu čeká další masivní vlna ukrajinských uprchlíků, která se zvedne počátkem zimy.

Jak dlouho ještě?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama