ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.10.2024 21:03:00

Odsuzujeme terorismus a násilí, voláme po míru na Blízkém východě

Odsuzujeme terorismus a násilí, voláme po míru na Blízkém východě

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na eskalaci konfliktu na Blízkém východě

 Připomínáme si otřesný teroristický útok, spáchaný hnutím Hamás na Izrael. Jeho cílem bylo rozsévat hrůzu, zabíjet a unést co nejvíce lidí. Řada rukojmích dodnes nebyla osvobozena. Stojíme na straně všech obětí teroru, jejich rodin a blízkých.

Útok rozpoutal krutou odvetu, spirálu násilí, šokující devastaci a vyhnání milionů lidí z jejich domovů nejen v Gaze, ale i okolním regionu.

Mezinárodní společenství včetně České republiky musí udělat všechno pro osvobození rukojmích, zastavení krveprolití a nezměrného utrpení a zasadit se o trvalé řešení konfliktu mezi Izraelem a Palestinou. Všichni obyvatelé států na Blízkém východě mají právo žít v míru, důstojně, v bezpečí a vzájemném respektu, s nadějí na budoucnost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama