Ing. Lukáš Vlček, DiS.

  • STAN
  • ministr průmyslu a obchodu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.10.2024 4:29:00

Startupy jsou hybnou silou inovací, které zásadně mění svět

Startupy jsou hybnou silou inovací, které zásadně mění svět

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k inovacím.

 Startupy jsou hybnou silou inovací, které zásadně mění svět. Novým firmám a nápadům musíme otevřít cestu, dát jim příležitost zazářit a vytvořit takové podmínky, aby neodcházely do zahraničí, ale podílely se na budování naší ekonomiky.

Proto si moc vážím pozvání od Kaya VC na akci o nové ekonomice věnované spolupráci předních evropských startupů a venture kapitálu. Je to jedno z témat, na které se chci zaměřit, koneckonců vepsali jsme ho také do nové Hospodářské strategie.

V úterý v tomto duchu proběhlo první jednání Koordinační rady pro investory a startupy, kterou jsme uspořádali prostřednictvím agentury CzechInvest. Z diskuse vyplynuly důležité podněty a už teď na Ministerstvo průmyslu a obchodu pracujeme na jejich řešení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama