Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.06.2014 12:23:39

Hrátky primátora Hudečka

Hrátky primátora Hudečka

Lidé se nestačí divit, co vše pražský primátor stíhá. Je fakt, že si vůbec nedělá hlavu, co na to řeknou občané.

V těchto dnech nás překvapil reklamními poutači na lampách veřejného osvětlení po celé Praze. Můžeme se dočíst, co vše Hudeček pro nás udělal. Prý je to jen inventura všeho, co pod jeho vedením pražská radnice vylepšila. Tak trochu mě mrzí, že primátor nepřiznává, co vše radnice nedodržela, jak některé kauzy, včetně jeho vlastní, poškozují pověst hlavního města České republiky. Tato skvělá reklamní kampaň před podzimními komunálními volbami podle Hudečka není kampaní, pouze bilancí pražského magistrátu. Jen tak náhodou vyšla téměř před komunálními volbami. Co se týče ceny, prý je únosná, něco málo přes 300 tisíc.

Jenže z mnohých pražských obvodů zaznívají hlasy, že chybí peníze na sekání trávy, kde majitelem pozemků je hlavní město Praha, že škola marně žádá o úpravy školního hřiště a výčet by mohl jistě pokračovat. Pro primátora je 300 tisíc suma zanedbatelná, pro mnohé občany naprosto hvězdná. Možná by bylo dobré vzpomenout si na staré české přísloví, že „samochvála smrdí“ a počkat, až pražský magistrát pochválí sami občané.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama