Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2015 8:01:00

Zaorálek opět boduje

Zaorálek opět boduje

Už jsme si zvykli na nepříliš vtipné výroky ministra zahraničí Zaorálka.

Ten poslední je opravdu obdivuhodný. Průjezd ruských motorkářů je prý provokace. Jaká, to asi ani sám neví.  Zaorálkovi vůbec nevadí, že se tak děje u příležitosti

70. výročí ukončení druhé světové války. Zřejmě pomocí marťanů odhadl tajný smysl této jízdy a 70. výročí ukončení války, jemuž chtějí vzdát hold, je podle Zaorálka pouhou zástěrkou. Ono to moc humorné ze strany ministra zahraničí není, ale přesto bych se ráda zeptala: „Průjezd amerického konvoje nebyl provokace?“ V naší zemi žije spousta pamětníků jedné z nejhorších apokalyps, která svět postihla. Mnozí jen nevěřícně kroutí hlavou jednou nad výroky poslankyně Němcové, která touží řídit prezidenta Zemana, podruhé zase “nad smysluplným“ vyjádřením ministra Zaorálka. Možná by mu více slušelo, kdyby respektoval ty, jejichž předci v naší republice položili své životy.  Nemá právo nikomu brát možnost uctít památku hrdinů, kteří nám všem zachránili životy. Bez nich by totiž Lubomír Zaorálek neměl příležitost pronášet své nezapomenutelné výroky. S trochou nadsázky se dá konstatovat, že se Zaorálek rozhodl s Němcovou soutěžit o první cenu v nepříliš chytrých vyjádřeních.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama