Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.11.2015 12:27:09

Věřím, že spolupráce našich stran se bude nadále dobře rozvíjet

Věřím, že spolupráce našich stran se bude nadále dobře rozvíjet

Předseda ODS Petr Fiala gratuluje Miroslavu Kalouskovi ke zvolení předsedou TOP 09

Blahopřeji Miroslavu Kalouskovi ke zvolení předsedou TOP 09. Je to z mého pohledu logická volba, byl zakladatelem strany, spolu s Karlem Schwarzenbergem její tváří a fakticky jejím "motorem". Věřím, že spolupráce našich stran se bude nadále dobře rozvíjet.

TOP 09 je přirozeným partnerem ODS, i přes některé rozdílné názory na migrační krizi nebo roli Evropské unie, máme mnoho společných postojů a cílů – podporu podnikatelského prostředí, boj za parlamentní demokracii a proti různým formám omezování svobody a demokracie. V těchto oblastech je důležité, abychom postupovali společně. Pro mě ale nepředstavuje jediné nebezpečí oligarchizace společnosti. Velké nebezpečí vidím také v šíření různých prvků socialismu, ať už přichází z Bruselu, z východu, od vlády či odkudkoli. Socialistické myšlenky - a ti kdo je prosazují - jsou a zůstanou pro ODS hlavní politickým protivníkem.

Petr Fiala
Předseda ODS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama