Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.01.2016 8:37:27

Kancléřka Merkelová podcenila situaci

Kancléřka Merkelová podcenila situaci

Uprchlická krize rozhodně nekončí, ba naopak kolabuje Německo, které zcela bez jakýchkoliv zásahů bezmocně sleduje, co se v zemi děje.

Je to odstartování problémů víry občanů v Evropskou unii a její moc efektivně zastavit toto dění. Česká republika se od počátku brání přílivu běženců. Noc na silvestra ukázala celému světu reálný stav, který je v současné době v Německu. Zákaz publicity pravdivě informovat, dnešní podivné omluvy a hledání obětních beránků v představitelích policie je trochu málo pro to, aby se lidé cítili bezpečně. Rozhodně bychom nechtěli, aby se cosi takového stalo u nás. Stát, který není schopen zajistit bezpečnost občanů a jen přihlíží násilným útokům na ženy, je velmi malou jistotou i pro další evropské státy. Události v Kolíně nad Rýnem a dalších městech v Německu zasahují do celkové politiky Evropské unie i našeho státu. Útočníci v Kolíně nad Rýnem pocházeli z řad běženců. Je třeba nejen potrestat viníky, ale především je třeba, aby se mocnosti i Evropská unie shodly na jednání a situaci řešily striktním dodržováním zákonů země, do které běženci přišli, a řešením problémů v zemích původu, odkud pochází. Pouhé diskuse nad tímto problémem nic neřeší, je třeba začít důsledně jednat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama