Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2016 11:46:19

Dejme pozor, abychom nedopadli jako na Slovensku

Dejme pozor, abychom nedopadli jako na Slovensku

Ultrapravice reprezentovaná Marianem Kotlebou, hejtmanem Bánskobystrického kraje, dorazila do parlamentu. Je až k nevíře, že tento člověk se pohyboval i v naší republice.

V roce 2008 byl aktivním účastníkem demonstrací na litvínovském sídlišti Janov. Tato demonstrace skončila střetem neonacistů s policisty. Příslušníci Dělnické strany sociální spravedlnosti Kotlebovi pomáhali i v letošních parlamentních volbách na Slovensku. Také šéf ultrapravicové Národní demokracie Adam Bartoš se již zcela přivinul ke Kotlebovi. Dá se tedy s velkou pravděpodobností očekávat, že tyto jeho k fašismu inklinující soukmenovce můžeme v nadcházejících volbách, ať už krajských či v dalším roce parlamentních, čekat i v naší republice. Kriticky se ke Kotlebovi vyjadřuje většina české politické scény. Kotlebův zdánlivě pozitivní program pro dělníky je pouhými mimikry, které mají zakrýt jeho sympatie k nacistickému režimu. Buďme tedy velmi obezřetní v tom, komu budeme naslouchat, protože právě Kotlebova strana je tou, které je potřeba postavit hráz soudržnosti a rozumu a nedopustit, aby se jeho zcestné názory šířily i do našich domovů.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama