Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.08.2016 12:47:57

Volební maraton

Volební maraton

Pokud si dobře pamatuji, kvóty pro uprchlíky parlament již jednou neodsouhlasil, navíc hnutí ANO, ČSSD a KDU-ČSL mají podepsanou smlouvu o vládní spolupráci.

96 800x600 Normal 0 false false false CS JA X-NONE

Přesto však jeden tahá hot a druhý čehý bez ohledu na to, co doporučují poslanci Parlamentu ČR. Premiér Sobotka rád přichýlí další běžence, Andrej Babiš je zase nechce. Co kdyby se pánové ráčili dohodnout na postojích české vlády a brali v potaz i názor dalších politických stran. Asi by potom nemohli na Facebooku sdělovat své politické názory a zbytečně svolávat mimořádné schůze sněmovny. Ani Škromachova výzva z bazénku “zapalte ohně, my jsme tu doma“, nebude, doufám, nebezpečná. Plápolající pochodeň patrně voda v tomto bazénku uhasí. Možná by bylo lepší, kdyby senátor Škromach svému předsedovi strany a současně premiérovi vysvětlil, že přílišná pokora Evropské unii a další příliv uprchlíků přímo na jeho pozvání není tím pravým ořechovým, co si naši občané přejí. Co se týče ohňů, buďte opatrný, pane senátore. Hasiči mají v letních měsících hodně práce a některým dobrovolným hasičům chybí ještě peníze na moderní vybavení. Tak aby nám ta naše malá krásná republika ještě nevyhořela. Věřím, že lidé nebudou tolik věřit výzvám a heslům a udělají si svůj vlastní názor, kdo to s nimi v krajských a senátních volbách myslí poctivě a nejde mu jen o vlastní výhody. KSČM nepoužívá vzletná hesla ani záplavu billboardů, zato se naši kandidáti potkávají s lidmi po celý rok, nejen před volební kampaní. To je deviza, která nejde ničím nahradit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama