Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2017 17:23:58

Karla Šlechtová zahájila v Číně Business fórum

Karla Šlechtová zahájila v Číně Business fórum

Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová dnes ve městě Zhengzhou v provincii Henan zahájila Business fórum. V úvodním proslovu ocenila spolupráci obou zemí na poli cestovního ruchu, který je pro Českou republiku významný.

„Věřím, že je toto fórum výbornou příležitostí, aby se spolupráce mezi Českou republikou a Čínou na poli cestovního ruchu posunula zase o další level. Vzrůstající zájem čínských turistů o naši zemi mne utvrzuje v přesvědčení, že je důležité věnovat pozornost zlepšování kvality nabízených služeb v destinacích,“ řekla při zahájení fóra ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová s tím, že čínští turisté oceňují hlavně bezpečnost. Ta je pro ně velmi důležitá a Česká republika je pro ně coby šestá nejbezpečnější země světa atraktivní i z tohoto hlediska. Jednání Business fóra proběhlo ve městě Zhengzhou, v atraktivní destinaci Henan, s níž ministryně Karla Šlechtová navázala dobré vztahy již při své první návštěvě. Provincie Henan, která má přes sto milionů obyvatel, má totiž pro Českou republiku velký potenciál.

Důkazem úspěšného rozvoje vzájemné spolupráce mezi oběma zeměmi je zřízení tří přímých leteckých linek do Pekingu, Šanghaje a Čcheng-tu. O dalším přímém leteckém spojení bude ministryně Karla Šlechtová jednat s guvernérem provincie Junnan Ruanem Chengfem.

Jedním z hlavních cílů druhé čínské mise Karly Šlechtové je představit potenciálním klientům i možnosti návštěvy různých regionů naší země. I proto se cesty účastní podnikatelé z oblasti hoteliérství, lázní a cestovních kanceláří. Propagace České republiky jak v cizině, tak doma spadá pod agendu CzechTourismu, která má zastoupení v Pekingu, Šanghaji a v Hong Kongu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama