Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.04.2017 10:50:41

MMR přivítalo v rámci Dne otevřených dveří přes 900 lidí

MMR přivítalo v rámci Dne otevřených dveří přes 900 lidí

Ministerstvo pro místní rozvoj dnes v rámci vůbec prvního Dne otevřených dveří ve své historii navštívilo celkem 919 lidí. Na hosty čekaly nejen komentované prohlídky historické budovy na Staroměstském náměstí, ale i bohatý doprovodný program.

„Velmi mne potěšilo, kolik lidí si dnes udělalo čas a přišlo se podívat a dozvědět se více o činnosti Ministerstva pro místní rozvoj. Všichni návštěvníci, a to i ti zahraniční, si odnesli nejen dobrou náladu, ale i spoustu zážitků z bohatého doprovodného programu, který jsme společně přichystali,“ uvedla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.
 
Návštěvníci, kteří se zúčastnili Dne otevřených dveří, se dozvěděli, na co se Ministerstvo pro místní rozvoj zaměřuje a co je jeho posláním. Také si prohlédli pozoruhodné prostory hlavní budovy, která se nachází v historickém centru Prahy na Staroměstském náměstí.

Prohlídková trasa zahrnovala foyer budovy, velkou zasedací místnost, kancelář a salonek ministryně a také Akademii veřejného investování. Právě zde, v nově zrekonstruovaných prostorách na návštěvníky čekal bohatý program připravený ve spolupráci s obcemi zapojenými do soutěže Vesnice roku. Konkrétně zde byly ochutnávky českých a moravských krajových specialit či vystoupení tanečních a pěveckých skupin.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama