ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.01.2018 13:42:12

Na úřadě se zpívalo pro dobrou věc

Na úřadě se zpívalo pro dobrou věc

Lidé, kteří v pátek museli na Úřadě městského obvodu Plzeň 3 vyřizovat povinnosti, byli příjemně překvapení. Od půl jedenácté dopoledne se v budově úřadu totiž konala Tříkrálová sbírka.

Děti z pěveckého sboru Jiřičky nakonec rozezpívaly nejen návštěvníky úřadu, ale také jeho zaměstnance.

Koledníci sbírku, kterou organizuje už dlouhá léta Diecézní charita Plzeň, zahájili již ve středu 3. ledna na plzeňské radnici a poté jim v katedrále požehnal plzeňský biskup Tomáš Holub. Hlavním smyslem této charitativní akce je pomoc rodinám i jednotlivcům v nouzi u nás či v zahraničí.

Jako již tradičně navštívili koledníci také Úřad městského obvodu Plzeň 3. Dvanáct dětí se rozdělilo na několik skupinek, které obcházely kanceláře v budově úřadu. Do sbírky se spolu se zaměstnanci a návštěvníky úřadu zapojil i starosta obvodu Radislav Neubauer (ČSSD) a místostarosta David Procházka (ANO 2011). Kromě finančního příspěvku obdrželi od nich koledníci i malé dárky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama