ČSSD – Česká suverenita sociální demokracie

Hájíme zájmy ČR cssdlidem.cz
  • ČSSD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.12.2018 21:22:00

Je namístě vyšetřit a potrestat všechny, kteří neplnili své povinnosti

Je namístě vyšetřit a potrestat všechny, kteří neplnili své povinnosti

Česká Suverenita podporuje záměr premiéra Viktora Orbána, který řekl, že nová Komise by neměla trestat země, které chrání před migranty své hranice.

Naopak, nové vedení EU by podle něj mělo potrestat ty, kdo v protikladu s pravidly EU miliony migrantů do EU pustili.

Předsedkyně České Suverenity  Mgr. Jana Volfová je připravena spolupracovat s novými europoslanci, kteří budou zastávat tyto postoje a záměry premiéra Orbána. ,,Pokud Česká Suverenita v eurovolbách uspěje, chceme nastolit mnohem tvrdší kurz vůči migraci a vůči rozpínavosti islámu v Evropě." říká k tomu Volfová. ,,Prakticky všichni současní čeští europoslanci jsou nepochopitelně měkcí nebo dokonce s vítači otevřeně kolaborují, třeba jako europoslanci za ANO a ČSSD." dodává.

MUDr. David Rath poukázal na fakt, že represivní složky států kriminalizují kde co, ale ohrožení životů a majetku milionů Evropanů nevidí nebo spíš nechtějí vidět: ,,Je potřeba bouchnout pořádně do stolu a nechat objektivně vyšetřit - zjistit, kdo vše se podílel na politice otevřených dveří a současně zavřených očí. Díky tomu pronikly na území evropských států desetitisíce nebezpečných individuí. Jde o konkrétní lidi, kteří pustili do Berlína vraha za volantem kamionu nebo do Štrasburku muslimského střelce. Všichni víme, že obdobných případů jsou už dnes tisíce. Nelze se tvářit, že je k nám pustil nějaký pan- paní nikdo a nikdo za to tedy nemůže. Ve skutečnosti za to odpovídají ochránci hranic (policie), imigrační úředníci, prokurátoři, kteří nekonali a politici co to povzbuzovali. Ti všichni musí sedět na lavici obžalovaných. Oni nesou odpovědnost za ty desítky zavražděných, zmrzačených a znásilněných."

Česká Suverenita bude požadovat na půdě Evropského parlamentu skutečně důsledný postup vůči všem, kteří selhali a neplnili své povinnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama