Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.08.2016 11:38:45 - Marketa Jandísková

Norsko aneb krádež dětí na zakázku...

Dobrý den,
myslím, že v Norsku se situace moc nezmění, dokud bude fungovat Banevert. Jde o to, že lobby poptávky po dětech je tak moc velké a dost dobře placené, že do řešení se nebude chtít nikomu jít, myslím, že politik, který v Norsku to bude chtít řešit, bude politicky zlikvidován či dokonce odstraněn i fyzicky...jde o velký obchod, kde se točí neskutečné peníze......Nebo si snad myslíte, kdyby to bylo "snadno" řešitelný a byl by politický zájem, že by děti i nadále tak snadno odebírali??? Zájem není, neboť v tom zkorumpovaném systému lítají i "politické elity"....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.08.2016 23:13:35 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,děkuji za dotaz.
Podle mě tento problém musí právě řešit Norové. Brzo budou mít volby a osobně budu podporovat politiky, kteří chtějí právě tento systém změnit. Myslím, že je velmi důležité, aby dostali silný mandát. Myslím, že téma Barnevenetu bude jedno z témat politického boje a to samo o sobě je již úspěch.
BV je součástí norské společnosti. Před dvěma roky v Norsku málokdo pochyboval o tom, že dělá výbornou práci...podle mě to chce čas.
Krásný den přeje Tomáš Zdechovský